1. Home
  2.  » Workshops

Het Yukimi bordspel ©®

Een weg van boodschappen naar de kern van je innerlijke zelf

Een weg van boodschappen en licht naar heelheid, naar de kern van je innerlijke kracht. Het spel heeft tot doel ons inzicht te geven, lessen te leren en wijzer te maken op de weg naar eenheid in onszelf. Hiervoor gaan we kijken naar de harmonie en het evenwicht en de verbanden in ons leven. Het is als een soort trektocht die je leidt naar innerlijke verandering en evenwicht. Innerlijke verandering die nodig is om de weg vrij te maken naar onze kern, te ontdekken en accepteren wie we zijn en ons de weg te wijzen naar wat we echt willen. Dan kunnen onze dromen verwezenlijkt worden. Het is een weg naar je authentieke zelf.

yukimi-bordspel-3
yukimi-bordspel-1

De 5 reeksen spirituele inzichtkaarten

Het spel is gebaseerd op de 5 reeksen spirituele inzichtkaarten die ik heb geschreven. Het spel wordt in kleine groepjes gespeeld (max 4 personen) . Heb je interesse om het spel ook eens te spelen, stel dan een groepje samen (min.2 en max 4 personen) en schrijf je in per mail op contact@yukimi.be of telefonisch op +3292320313

Het spel kan hier gespeeld worden enkel op dinsdag of donderdag in de voormiddag  (9u-12u) en in de namiddag van (13u00-15u30)  in groepjes (max.4)

Adres: Fraterstraat 88, B-9820 Merelbeke

Prijs: 25 euro per persoon
Locatie: Yukimi, Fraterstraat 88, B-9820 Merelbeke, België