1. Home
  2.  » Verzenden

Verzenden

Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze, worden de goederen ofwel opgestuurd of dienen ze afgehaald te worden bij Yukimi – Yuvaco BV– Fraterstraat 88 te 9820 Merelbeke.

Voor verzending brengt Yukimi volgende zendkosten in rekening:

 

 Verzendingskosten

  • België €7,50 en vanaf €65 gratis verzending.
  • Nederland €16 en vanaf €135 gratis verzending.

 

De zending wordt na ontvangst van betaling binnen de 2 -3 werkdagen voor België en Nederland naar u toegestuurd, mits de bestelde artikelen voorradig zijn.  Is dit niet het geval, dan nemen wij via e-mail of telefonisch contact met u op.

 

Volg uw zending:

Eens de zending naar u vertrokken is, sturen wij u een mail met het trackingnummer, zodat u uw zending kan volgen.

 

Onvolledige, beschadigde of verkeerde bestelling:

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo goed, veilig en verzorgd mogelijk naar u toe te sturen, maar  is er iets mis met uw bestelling, is uw bestelling beschadigd  of is uw bestelling onvolledig, verwittig dan dezelfde dag nog per e-mail  op contact@yukimi.be.  Wij overleggen dan zo snel mogelijk met u en vinden samen een oplossing.

 

Product voldoet niet aan uw verwachtingen:

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u de bestelling op eigen kosten retourneren.  U dient de retour te doen binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen met vermelding van reden retour.  Graag per e-mail ook bevestigen wat de redenen zijn van de retour. Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en niet bevestigde retourzendingen door ons niet zullen worden gecrediteerd. De retourzending van de producten dient te gebeuren in originele verpakking en de artikelen dienen ongebruikt te zijn.  U dient de retourzending te sturen naar

 

YUKIMI – BV Yuvaco
Fraterstraat 88
9820  Merelbeke
België

 

Yukimi, zal de aankoopwaarde na ontvangst van de retour goederen zo spoedig mogelijk terugbetalen.  Yukimi behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd, of wanneer het artikel niet in de originele verpakking retour is gezonden. Yukimi behoudt zich ook het recht voor retourzendingen te weigeren, wanneer de artikelen niet binnen de 7 dagen na aflevering van bestelling zijn teruggezonden, of niet via e-mail met reden bevestigd zijn geweest.

 

Overmacht:

Bij geval van overmacht kan Yukimi niet verantwoordelijk gesteld worden voor het niet tijdig leveren van de goederen. Dit omvat ernstige onderbrekingen in de eigen werking en/of de logistieke ketting.

 

Zendingen die verloren zijn:

Bestellingen  worden steeds verstuurd met een trackingnummer. Bestellingen die tijdens het verzenden zijn zoekgeraakt in transport, dienen gemeld te worden aan Yukimi zodat de procedure bij Bpost kan opgestart worden om de zending alsnog te vinden. Wanneer de zending niet gevonden wordt, dan zal de klant na verloop van de procedure de betaalde kosten voor de goederen teruggestort krijgen.