1. Home
  2.  » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Yukimi  webwinkel in spirituele geschenkartikelen, is een onderdeel van  Yuvaco BV, met ondernemings- en BTW nummer BE 0453.514.392.  De maatschappelijke zetel is gevestigd in  Fraterstraat 88 te 9820 Merelbeke. Het plaatsen van een bestelling is akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

 

artikel 1

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De bestelde goederen dienen op voorhand betaald te worden door de op de website aangeboden betaalsystemen.  Yukimi webwinkel zal de bestelde artikelen leveren nadat de betaling is ontvangen.  De levertijd gaat in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. De betalingen dienen overgeschreven te worden op BV Yuvaco – Fraterstraat 88 -9820 Merelbeke België Belfius bank – BE18 0682 1417 0165

 

artikel 2

Yukimi brengt verzendkosten in rekening.

Verzendingskosten

  • België €7,50 en vanaf
  • België  vanaf  €65 gratis verzending.
  • Nederland €16
  • Nederland vanaf €135 gratis verzending

artikel 3

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u per e-mail een bevestiging toegestuurd. Van zodra het verschuldigde bedrag werd ontvangen, verzendt Yukimi de bestelde artikelen (mits ze op voorraad zijn) binnen 1-2 werkdagen. Indien de bestelde goederen niet binnen deze tijd kunnen geleverd worden, neemt Yukimi contact op via e-mail of telefonisch.

 

artikel 4

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u de bestelling op eigen kosten retourneren.  U dient de retour te doen binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen met vermelding van reden retour.  Graag per e-mail ook bevestigen wat de redenen zijn van de retour. Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen en niet bevestigde retourzendingen door ons niet zullen worden gecrediteerd. De retourzending van de producten dient te gebeuren in originele verpakking en de artikelen dienen ongebruikt te zijn.  U dient de retourzending te sturen naar

 

YUKIMI – BV Yuvaco
Fraterstraat 88
9820  Merelbeke
België

 

Yukimi, zal de aankoopwaarde na ontvangst van de retour goederen zo spoedig mogelijk terugbetalen.  Yukimi behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd, of wanneer het artikel niet in de originele verpakking retour is gezonden. Yukimi behoudt zich ook het recht voor retourzendingen te weigeren, wanneer de artikelen niet binnen de 7 dagen na aflevering van bestelling zijn teruggezonden, of niet via e-mail met reden bevestigd zijn geweest.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en verzorgd mogelijk in te pakken en te verzenden, maar is uw bestelling beschadigd aangekomen dan dient u dit nog dezelfde dag aan Yukimi via e-mail te melden en ons een foto door te sturen van de beschadigde artikelen.  Is uw bestelling onvolledig, gelieve dit dan ook dezelfde dag via e-mail aan Yukimi te melden.

 

artikel 5

Yukimi staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de vermelde specificaties op de website.  Uitzonderingen hierop vormen eventuele kleurverschillen.  Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan schuld van de klant vallen niet onder garantie.

 

artikel 6

Yukimi is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant, indien zij daartoe gehinderd is door overmacht.  Onder overmacht wordt verstaan, ernstige bedrijfsstoringen bij Yukimi en transportstagnatie. Yukimi kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen en stakingen bij de post.

 

artikel 7

Yukimi is in zijn geheel, inclusief naamgeving, ontwerp, lay-out en tekst auteursrechterlijk beschermd.  Niets van de website van Yukimi mag zonder toestemming van Yukimi of Yuvaco BV worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden.

 

artikel 8

Yukimi geeft geen enkele persoonsgegevens van de klant door aan derden.  Yukimi gebruikt de klantgegevens enkel ten behoeve van het verwerken van de bestelling en eigen gebruik.

 

artikel 9

Alle bestelde goederen dienen eerst te worden betaald.  De factuur wordt dan als voldaan meegestuurd met de goederen of bij afhaling meegegeven met de bestelling.

 

artikel 10

Bestellingen  worden steeds verstuurd met een trackingnummer. Bestellingen die tijdens het verzenden zijn zoekgeraakt in transport, dienen gemeld te worden aan Yukimi zodat de procedure bij Bpost kan opgestart worden om de zending alsnog te vinden. Wanneer de zending niet gevonden wordt, dan zal de klant na verloop van de procedure de klant de betaalde kosten voor de goederen teruggestort krijgen.

 

artikel 11

Yukimi behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen om welke reden dan ook, zeker mocht dit omwille van wettelijke voorschriften vereist zijn. Alle teksten en omschrijvingen op de website moeten worden beschouwd als aanwijzingen of aanduidingen voor de aangeboden producten.

 

Artikel 12

Yukimi zal de gegevens die de klant kenbaar heeft gemaakt op de bestelpagina gebruiken als leverings en/of facturatieadres. Foutieve adresinformatie die door de klant wordt doorgegeven vallen onder de klant zijn/haar verantwoordelijkheid.  De extra kosten voor het opnieuw versturen van een bestelling door foutief aangegeven adres door de klant, zijn ten laste van de klant.

 

YUVACO BV
BTW: BE0453.514.392